Vacker dag… men med mycket funderingar.

Hej!

Idag när jag vaknade och tittade ut såg jag att det var en underbar dag, inte ett moln på himlen så långt man kunde se. Var en runda ute i skogen med pappa, där i skogen gick vi till en kohage och satte oss på en filt och fikade i solen. Varm choklad och kakor =). Så skönt, bara synd att det blåste så kallt!
Efter det körde vi till ”Storepöl” och där gjorde vi en konstig upptäckt. Vi skulle se om de fanns några grodyngel där och vi hittade bland annat det och en del grodor. Men där var något som ingen av oss har sett innan, nämligen ”en sträng av gel med svarta prickar i”. Så det är ju något i stil med grodyngel men ändå inte. Så det ska bli spännande att se vad det kan bli av det om vi nu kommer få se det!

Tog kontakt med Hässleholmsbyggen idag för jag hade hört att det var en lägenhet här som skulle bli ledig. Verkade väldigt positivt och jag får den säkert om jag vill ha den verkar det som. Nu är det så att jag har funderat på detta typ hela jävla dan för att försöka komma fram till hur jag ska göra.
Det är ju så att jag bor hos pappa just nu, vill verkligen ha eget så fort som möjligt men har inget jobb så jag vet inte riktigt var jag ska söka lägenhet. Därför tyckte jag det var så bra när det var så nära så slipper jag släpa runt mina saker ännu fler gånger.
Men nu är det oxå så att jag kanske kan få ett jobb i Göteborg, skickade iaf mailet idag, ett jobb som Patrik har hittat eller vad man ska säga. Vilket jag är väldigt tacksam för Patrik =) Han hjälper mig även med boende om det blir så att jag får det jobbet. Du är så himla gullig 😉
Det verkade vara ganska stor sannolikhet att jag fick jobbet enligt honom. Men sen vet man ju aldrig ändå känns det som.
Iaf har iaf det fått mig att tveka på lägenheten här. Sen de som fick mig att tveka på Gbg va dels att jag har sökt till en skola i Ängelholm och om jag kommer in börjar utbildningen i september och då är jag tvungen att flytta neråt igen =P.

Men nu känns de ändå som jag bestämt mig för att ta Göteborg nu och om jag kommer in på skolan får jag ta den delen när jag blir meddelad om det!

Puss o kram
Jenny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: